Ineficacitatea actului juridic civil. Practica judiciara. Vol. II. Rezolutiunea, rezilierea, revocarea, reductiunea, caducitatea, inopozabilitatea

Ineficacitatea actului juridic civil. Practica judiciara. Vol. II.  Rezolutiunea, rezilierea, revocarea, reductiunea, caducitatea, inopozabilitatea
-10%
Editura:
Anul publicării: 2009
Preț: 34,20 lei
38,00 lei (-10%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Ineficacitatea actului juridic civil. Practica judiciara. Vol. II. Rezolutiunea, rezilierea, revocarea, reductiunea, caducitatea, inopozabilitatea. Culegerea, structurata in doua volume, cuprinde solutii jurisprudentiale relevante si de actualitate in materia ineficacitatii actului juridic civil.
   Al doilea volum reuneste aproximativ 130 de spete referitoare la urmatoarele cauze de ineficacitate: rezolutiunea si rezilierea contractelor (de vanzare-cumparare, intretinere, locatiune, inchirierea locuintelor, leasing, antrepriza), revocarea donatiei, a testamentului sau alte cazuri de revocare, reductiunea liberalitatilor excesive, caducitatea si inopozabilitatea (actiunea pauliana, simulatia, publicitatea imobiliara prin cartile funciare, alte cazuri de inopozabilitate) si, de asemenea, deciziile in interesul legii relevante pentru cazurile prezentate.
   Hotararile selectate, unele dintre ele publicate pentru prima oara in aceasta culegere, sunt insotite de note si comentarii, in care au fost evidentiate fie opinii in acelasi sens sau in sens contrar cu privire la problemele inedite de practica neunitara exprimate de alte instante, fie argumente si explicatii suplimentare referitoare la aspectele de drept importante, facand retrimiteri la alte solutii si indicand, totodata, textele de lege incidente si eventualele modificari legislative.
  Lucrarea se adreseaza tuturor persoanelor cu implicare directa in practica si doctrina juridica (magistrati, avocati, auditori de justitie, studenti etc.), cat si oricarui subiect de drept interesat de jurisprudenta in materia acestor cauze de ineficacitate.  


448 pagini
Anul aparitiei: 2009

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.115 sec