Inima mintii - NLP activarea puterii interioare pentru schimbare cu ajutorul programarii neurolingvistice

Inima mintii - NLP activarea puterii interioare pentru schimbare cu ajutorul programarii neurolingvistice
-15%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Tratat
Preț: 23,80 lei
28,00 lei (-15%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Inima mintii - NLP activarea puterii interioare pentru schimbare cu ajutorul programarii neurolingvistice.  Este o noua abordare deosebit de puternica si de nobila a victoriei asupra problemelor zilnice. Experientele din aceasta carte sunt ale oamenilor care si-au schimbat vietile si ale caror aspiratii au devenit realitate prin directionarea fortei interioare catre transformarea prin NLP. Pe scurt, NLP este o stiinta ce studiaza modulîn care functioneaza mintea, si care a dat rezultate verificabile si uneori uimitoare.
   NLP ofera tehnici eficiente pentru rezolvarea unei mari varietati de probleme, printre care putem aminti: obiceiuri pe care nu ni le mai dorim, sentimente de vinovatie, depresii, scadereîn greutate, abuz, critica, rusine, trac si diferite forme de fobie.
   NLP ofera de asemenea, diferite moduri de dezvoltare personala, deîmbunatatire a relatiilor, de a deveni mai motivat, creeaza o motivatie pozitiva, elimina reactiile alergice si promoveaza vindecarea prin propriile forte.
   Rupeti un moment din timpul vostru si uitati-va peste un capitol care va intereseaza. Fiecare caz descrie experienta personala a unui client sau participant la workshop-uri. Daca v-ati saturat sa luati lucrurile asa cum sunt si doriti o viata mai buna pentru dumneavoastra, familie sau cei importanti din viata dumneavoastra, cititi aceasta carte.
  
   Autori:  Connirae Andreas, Steve Andreas
   Traducator: Nicoleta Radu
   Nr.pagini: 384
   Format 13x20 cm
  

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.182 sec