INIŢIERE ÎN TELEPATIE - Ghid practic de transmitere a gândurilor

INIŢIERE ÎN TELEPATIE - Ghid practic de transmitere a gândurilor
-15%
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 152
Categoria: Carti diverse
Preț: 16,92 lei
19,90 lei (-14,97%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Telepatia este un fenomen paranormal a cărui existenţă am putut-o constata fiecare dintre noi atunci când, gândindu-ne la o persoană, am realizat că aceasta ne priveşte sau că, simultan cu altcineva, am reflectat la acelaşi lucru. Desigur, se poate vorbi de transmisii telepa-tice mult mai complexe, care s-au realizat la distanţe extrem de mari, începând cu mesaje şi terminând cu desene complicate. Existenţa acestei manifestări nu mai poate fi astăzi negată, chiar dacă explicarea ei depăşeşte capacitatea noastră de înţelegere. Telepatia este un subiect care i-a fascinat întotdeauna pe oameni. Răspunzând acestui deziderat, autorul a scris un adevărat ghid al transmiterii gândurilor – cartea de faţă. Experimentele pe care STEFANO BEVERINI ni le propune permit familiarizarea celor interesaţi cu secretele acestei discipline ce constituie unul din fundamentele parapsihologiei. Surprinzător, după parcurgerea acestei lucrări, mulţi cititori vor descoperi că au neaşteptate însuşiri telepatice.

REVIEW-URI

Rating general
2.3
3 review-uri
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
2
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
1
Adevaratii telepati nu fac bani din treaba asta,pot face rau dar isi folosesc mintea sa ajute alti oameni,nu in scopuri personale!!!
1
cristina are dreptate.....sunt intr-o situatie in care as avea mare nevoie de asa ceva...dar mai bn imi incerc norocul pe cai cinstite....nu sunt un tip fricos....dar mi-e frica totusi sa ma joc cu asa ceva.....
5
EXISTĂ,DAR E POVARĂ SI DESCHISE NISTE CANALE,POT FACE MULT RAU...CREDE SI NU CERCETA....SE INTOARCE IMPOTRIVA TA...

Titluri de același autor

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.109 sec