Interesul general si drepturile fundamentale ale omului

Interesul general si drepturile fundamentale ale omului
-10%
Anul publicării: 2009
Preț: 27,00 lei
30,00 lei (-10%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Autorul este absolvent al Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti in anul 1991, al cursului de stiinte penale al Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti, al cursului de psihopedagogie si metodica al Facultatii de Psihologie a Universitatii Bucuresti, membru al Asociatiei Romane de Criminalistica si Criminologie. Din anul 2005 este avocat definitiv, coordonator, specialist in litigii de drept penal, comercial si dreptul muncii.

In prezenta lucrare"Interesul general si drepturile fundamentale ale omului" autorul pune in discutie si cauta solutii la una dintre cele mai importante probleme contemporane ale dreptului, in care drepturile fundamentale ale omului isi gasesc reperul juridic in acel criteriu valoric superior, reprezentat de interesul general. Acesta din urma devine masura imanenta a celor dintai, apta sa asigure echilibrul practic al libertatii noastre.

In acest context, este de retinut accentul pus pe dimensiunea europeana a drepturilor omului, cu scopul laudabil de a istoriciza si particulariza o problema speculata indeobste globalist.

Nr. de pagini: 320
Anul aparitiei: 2009

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Practica judiciara - Cele mai comentate cărți

Criminalistica
-25%
28,50 lei
38,00 lei (-25%)

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.141 sec