Istoria secreta a Mossad-ului.Spionii lui Ghedeon

Istoria secreta a Mossad-ului.Spionii lui Ghedeon
-25%
ISBN: 973-8171-54-7
Editura:
Pagini: 384
Categoria: Romane
Preț: 14,93 lei
19,90 lei (-24,97%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

POVESTEA NESPUSA A UNUIA DINTRE CELE MAI PUTERNICE SI MISTERIOASE SERVICII SECRETE DIN LUME - MOSSAD.

Creat in 1951 pentru a asigura viitorul citadelei Israelului, Mossad-ul este o Arma Inteligenta a carei mina de agenti se afla in spatele celor mai -ndraznete ii riscante misiuni de spionaj, anti-teroriste ii lichidari din toate timpurile. Acum, pentru prima oara, interviurile cu uaile inchise ale autorului cartii, Gordon Thomas, si dosare secrete, fac ca adevarul despre Mossad sa fie mai aproape de noi, ca niciodata.

In Spionii lui Ghedeon veti afla cum Mossad-ul a scos CIA din postura de principala sursa de informatii a Vaticanului, prin dezvaluirea identitatii celor din spatele atentatului la viata Papei Ioan Paul, in mai 1981; veti afla despre planul de asasinare a lui Yasser Arafat; si mai ales despre implicarea Mossad-ului in moartea Printesei Diana si a lui Dodi Fayed.

Gordon Thomas este autorul a 37 carti traduse in toata lumea, citeva dintre ele avind ca subiect serviciile secrete internationale. Calitatea sa de corespondent in strainatate l-a facut martorul multor evenimente mondiale, de la criza Suezului (1956), pina la piata Tiananmen (1989), experiente care, multe s-au transformat in carti romane, scenarii, fiind rasplatit cu numeroase premii: premiul Criticii si al Juriului de la Festivalul de Film de la Monte Carlo, premiul Edgar Allan Poe, precum si trei nominalizari ale Societatii Mark Twain pentru Excelenta in reportaj.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.128 sec