Italiana Intensiva (Otilia Borcia)

Italiana Intensiva (Otilia Borcia)
-15%
Editura:
Anul publicării: 2004
Categoria: Intensiv
Preț: 21,25 lei
25,00 lei (-15%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea isi propune sa-i familiarizeze pe cei interesati cu structurile lexicale si gramaticale de baza, dar si cu limba italiana moderna folosita in diverse domenii, si anume: administratie, stiinta, cultura etc.

Metoda folosita in succesiunea lectiilor ii va ajuta pe cititorii de toate varstele sa-si insuseasca temeinic si rapid cunostintele de limba italiana scrisa si vorbita.

De asemenea, periplul turistic care insoteste cele mai multe lectii este o invitatie de a vizita cu gandul si apoi cu pasul aceasta tara a minunilor naturii si a artelor frumoase.


Aceasta carte este una dintre cele mai complexe lucrari de limba italiana aparute in tara noastra in ultimii ani, deoarece cuprinde cele mai utile si concrete cunostinte si indrumari, ce pot servi celui ce doreste sa -si insuseasca tot ce este mai elementar in privinta atat a gramaticii italiene - morfologie si sintaxa -, cat st a multiplelor informatii despre istoria, artele si chiar civilizatia celor mai importante rase ale Italiei, in intregimea ei.

Lucrarea este conceputa intr-o maniera logica, explicita, cursiva.

Materialul este prezentat intr-o ordine desavarsita, conform celor mai bine gandite precepte ale autorilor acestui gen de manuale. 

La randul meu, cunoscator al acestei discipline exigente, am parcurs cu sincera admiratie cele cateva sute de pagini ale manualului,. apreciind abordarea pasionata, de catre autoare, a problemelor celor mai dificile ale unei limbi straine.

Aceasta cu atat mai mult cu cat expunerea amanuntita, elarvazatoare. fie a procesului gramatical in sine, fie a prezentarii aspectelor cefor mai de seama din istoria si civilizatia italiana, este conforma cu cele mai actuale cerinte.

Apreciez acest volum cu cea mai mare admiratie
Prof univ. dr. George LazarescuAnul aparitiei: 2004
Nr. pagini: 351

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Limba italiana prin exercitii
-15%
13,94 lei
16,40 lei (-15%)

Intensiv - Cele mai vândute cărți

Italiana rapida (Pocket)
-15%
11,86 lei
13,95 lei (-14,98%)
Italiana in 15 minute
-28%
21,53 lei
29,90 lei (-27,99%)
Italiana practica
-15%
20,40 lei
24,00 lei (-15%)

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.381 sec