Italiana pentru medicina

Italiana pentru medicina
-15%
Anul publicării: 2005
Pagini: 176
Categoria: Carti diverse
Preț: 9,78 lei
11,50 lei (-14,96%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Prezentare:

Sugestii şi opinii la adresa acestei lucrări din partea lect. Univ.dr. Elena Pârvu-Catedra de Italiană a Univ. din Craiova şi prof. univ. dr. Renzo Pavese de la Universitatea pentu Străini, Perugia

Interesul arătat faţă de limba italiană în rândul studenţilor a fost mai mult decât neaşteptat. Cu atât mai mult cu cât a depăşit sfera studenţilor în filologie. Unul dintre motivele pentru care a fost conceput acest manual a fost lipsa unui curs care să se adreseze acestui segment de cititor (studenţi la Facultatea de Medicină şi medici).
Cursul este pentru nivelul de începători în studiul limbii italiene, răspunde cerinţelor de limbaj sectorial medical, însumează problemele esenţiale în ceea ce priveşte gramatica limbii italiene şi este împărţită în două. Prima parte cuprinde 20 de lecţii structurate pe aparate şi sisteme, însoţite de imagini şi exerciţii, iar cea de-a doua cuprinde terminologia medicală de bază - în care se găsesc pe liste toate cuvintele care au legătură cu limbajul medical: INSTRUMENTARUL, BOLILE, SPECIALIZĂRILE, ORGANIZAREA SANITARĂ, AGENŢII PATOGENI, SIMPTOME, PROCEDEE DE DIAGNOSTICARE etc.- un glossar sectorial român-italian, unul italian-român şi cheia exerciţiilor.
Ca un alt element de noutate, s-a constatat util a structura şi pe categorii gramaticale aceşti termeni.
În concluzie, parcurgând acest manual, cititorul va avea posibilitatea de a studia gramatica limbii italiene şi de a putea traduce termenii de specialitate medicali atât de frecvent întâlniţi în prospectele medicamentelor sau în bibliografia lucrărilor de licenţă.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.112 sec