Java de la 0 la expert - Editia a II-a revazuta si adaugita

Java de la 0 la expert - Editia a II-a revazuta si adaugita
-18%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 59,20 lei
72,20 lei (-18,01%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Java este un limbaj de programare orientat obiect deja consacrat. Datorita dinamismului sau, este utilizat in scrierea celor mai multe aplicatii distribuite, noile evolutii tehnologice validind folosirea sa pentru software-ul dispozitivelor portabile (telefoane mobile, agende electronice, palmtop-uri).
 
Cititorului i se ofera un ghid complet de invatare, volumul incluzind cunostinte de baza, dar si de nivel mediu si avansat referitoare la limbajul Java. Lucrarea este bogata in exemple de programe comentate, fiecare capitol terminindu-se cu realizarea unei aplicatii concrete, pentru a ilustra mai bine notiunile si instrumentele de programare puse la dispozitie de acest limbaj. Capitolele au o structura similara, incepind cu sectiunea de cuvinte-cheie si incheindu-se cu un scurt rezumat, un test-grila si exercitii si proiecte propuse spre implementare. Volumul se adreseaza studentilor si profesorilor de la facultatile de informatica si tuturor celor pasionati de dezvoltarea de aplicatii Web de anvergura.
 


Cuprins: Fundamentele limbajului Java• Fire de executie• Programarea retelelor• Java Server Pages (JSP)• Procesarea documentelor XML• Interactiunea cu utilizatorul prin SwingANUL APARITIEI:    2011
NUMAR PAGINI:    864
FORMAT:    160x235

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.125 sec