Justitia administrativa si contenciosul administrativ-fiscal

Justitia administrativa si contenciosul administrativ-fiscal
-10%
Anul publicării: 2010
Categoria: Administrativ
Preț: 31,50 lei
35,00 lei (-10%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Tema cercetarii lucrarii "Justitia administrativa si contenciosul administrativ-fiscal" se situeaza in materia controlului respectarii cerintelor principiului legalitatii cu privire la actele administrative dintr-un sector fundamental al administratiei publice, si anume cel al finantelor publice.

Lucrarea"Justitia administrativa si contenciosul administrativ-fiscal" isi propune cercetarea sistematica, din perspectiva studiului interdisciplinar al"odiseei" reglementarii justitiei administrative si contenciosului actelor de impunere fiscala.

Monografia de fata se caracterizeaza ca o cercetare bazata pe o ampla si diversificata documentare, care valorifica surse bibliografice relevante pentru tema studiata, dovedindu-si si in acest sens utilitatea.

Metodologia de cercetare utilizata, prin instrumentele si tehnicile adecvate folosite, da posibilitatea realizarii de analize calitative, valoroase pentru studiul intreprins.

Autoarea realizeaza o lucrare cu un grad insemnat de originalitate, sustinut atat de conceptia generala a monografiei, cat si de nivelul avansat de tratare a majoritatii subiectelor, precum si de metodologia de cercetare utilizata, care imbina abordarea stiintifica sectoriala cu cea interdisciplinara.

Nr. de pagini : 404
Anul aparitiei :  2010

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.096 sec