Labirintul destinului

Labirintul destinului
-28%
ISBN: 978-973-707-126-
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 288
Categoria: Romane
Preț: 20,09 lei
27,90 lei (-27,99%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

«Toate personajele implicate în această neobişnuită poveste de iubire sunt captive într-un labirint al minciunii şi geloziei. Mitsuko, obiect al dorinţei deopotrivă pentru amanta şi soţul său, aruncă asupra acestora o vrajă atât de puternică, încât amândoi sunt dispuşi să moară pentru ea.»
New York Times

Devenit un clasic al literaturii japoneze, Junichiro Tanizaki este un scriitor în acelaşi timp excentric, înţelept şi subversiv. Povestitor subtil, a explorat în toate romanele sale imperiul tulbure al trăirilor omeneşti, zonele voluptoase şi incerte ale dorinţei, punctul fin de inflexiune al plăcerii şi suferinţei. Fascinaţia pentru modernitatea occidentală se îmbină cu o profundă atracţie pe care o exercită asupra lui tradiţia şi cultura japoneză. Citindu-i una dintre cărţi, Pasolini mărturisea cum a alunecat în vraja textului, simţindu-se dintr-o dată prizonier al unei nevăzute Circe. A fost nominalizat pentru Premiul Nobel, dar a murit cu 6 luni înainte de a i se acorda, în 1965. În 1949, a fost recompensat cu Japan s Imperial Prize in Literature. Romanul a fost ecranizat de trei regizori japonezi, în 1964, 1983 şi 2006. « Frumos şi misterios... un joc pervers al seducţiei, trădării şi minciunii, în care este greu să decizi, până la urmă, cine este seducătorul şi cine este victima».
Newsday

«Labirintul destinului se citeşte ca un amestec de James Caine şi Vladimir Nabokov, ademe-nindu-ne cu o seamă de plăceri interzise».
Washington Times

«O comedie neagră despre dragoste şi moarte... un fascinant portret al obsesiei erotice».
Chicago Tribune

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.136 sec