Legea privind registrul comertului. Comentarii si explicatii

Legea privind registrul comertului. Comentarii si explicatii
-20%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Carti diverse
Preț: 35,92 lei
44,90 lei (-20%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Legea privind registrul comertului. Comentarii si explicatii. Prezentare - Legea privind registrul comertului. Comentarii si explicatii. "Lucrarea Legea privind registrul comertului. Comentarii si explicatii  se prezinta ca un efort de cercetare amplu si complex, autorii fructificand din plin numerosii ani de activitate desfasurata in cadrul oficiilor registrului comertului, remarcindu-se ca un instrument extrem de util pentru lucratorii din cadrul oficiilor teritoriale sau al Oficiului National al Registrului Comertului, dar si pentru judecatorii delegati la mentionatele oficii ori pentru cercetaroti si practicieni.


Solutiile avansate de autori sunt incitante si pot constitui puncte de plecare in abordari doctrinare viitoare, unele incercand sa clarifice diverse opinii contradictorii prezente in doctrina de specialitate (...).

Avem convingerea, dat fiind potentialul profesional al autorilor, ca lucrarea de fata reprezinta doar un inceput, care se cere mereu actualizat si in mod special adaptat preocuparilor permanente ale practicii in materie."

Prof. univ. dr. Brandusa Stefanescu


Data aparitiei: 11 Aug 2009
Nr pagini : 296

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.116 sec