Legislatia concurentei. Comentarii si explicatii

Legislatia concurentei. Comentarii si explicatii
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: General
Preț: 31,12 lei
38,90 lei (-20%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Comentariile si explicatiile pe care le veti regasi in paginile lucrarii reprezinta o descriere a Legii concurentei, supusa unui proces amplu de completari si modificari in 2010 si 2011, in care autorul a fost implicat in mod direct. Modificarile si-au propus sa reformeze legislatia in domeniul concurentei in sensul alinierii cu normele in vigoare la nivelul Uniunii Europene, dar si cu luarea in considerare a obiectivelor politicii de concurenta din Romania.
Lucrarea se adreseaza tuturor celor care, in activitatea lor practica, isi pun intrebari in legatura cu aplicarea prevederilor acestei legi, precum si asupra corelatiilor necesare cu numeroasele norme secundare emise de catre Consiliul Concurentei in aplicarea legii. Comentariile isi propun sa realizeze si corelarile necesare cu indrumarile si practica jurisdictionala de la nivelul Uniunii Europene.
Pe langa comentariul Legii nr. 21/1996 veti gasi, la final, un glosar de termeni specifici dreptului concurentei, o lista a actelor normative secundare din dreptul intern si una a legislatiei europene aplicabile.Numar pagini:288
Anul aparitiei:2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.108 sec