Legumicultura de succes pentru amatori

Legumicultura de succes pentru amatori
-5%
Anul publicării: 2009
19,00 lei
20,00 lei (-5%)
Promoția expiră la 31.12.2016
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 4 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea se adreseaza micilor proprietari agricoli, ai satelor, cu indemnul de a produce intr-un sistem organizat, folosind cunostintele unui profesionist. Performanta si foloase materiale se obtin prin munca inteligenta, prin cunoasterea tehnicilor de cultura profesioniste.

Acesta este mesajul de indemn si de speranta, al autorul lucrarii de fata.

Proiecte si idei tehnologice, de costuri si de eficienta, desti­nate micului producator agricol, inclusiv pensionarilor, din spatiul rural, sunt axate pe suprafete modulare de 500 mp. Ele includ elementele de detaliu spe­cif­i­ce, urmand ca, in functie de zona, de tra­di­tie, de vocatie si de posi­bi­li­tati sa se opteze pe dimensiuni multiplicate in raport cu mo­dulul tip, de 500 mp teren de gradina, discutat.

Producatorii agricoli, operatorii si comerciantii din domeniul valorificarii legu­melor, specialistii centrelor locale de consultanta agricola din spatiul rural, gasesc in lucrarea de fata indemnul, cunos­tin­te si idei pertinente pentru a-si pune in valoare capacitatea, energia si talentul spre a face bani din activitatile legate de productia si piata legumelor.

Gheorghe Stanciu


Autor: Gheorghe Stanciu
An aparitie: 2009
Nr. Pagini: 180
Format: 14,5x20,5 cm

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.124 sec