Limba romana. Ghid de evaluare pentru gimnaziu si Testarea Nationala. V - VIII

Limba romana. Ghid de evaluare pentru gimnaziu si Testarea Nationala. V - VIII
-14,9%
ISBN: 973-8144-87-6
Pagini: 152 pagini / o culoare
Categoria: Altele
Preț: 7,91 lei
9,30 lei (-14,95%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Pentru elevii claselor a V-a - a VIII-a, cartea reprezinta o modalitate de autoevaluare eficienta si la indemana. Pentru profesorii care predau la gimnaziu, prezentul volum ofera solutii de evaluare si monitorizare a performantelor elevilor in studiul limbii si literaturii romane.
Continutul este realizat in conformitate cu obiectivele generale si obiectivele de referinta din Programa scolara pentru clasele a V-a - a VIII-a, apelandu-se la toate tipurile de itemi existente in literatura de specialitate. Cu o singura exceptie, pentru realizarea itemilor s-au folosit ca suport texte care nu se regasesc in nici unul dintre manualele scolare actuale, dar care sunt compatibile cu nivelul mediu de competenta al elevilor din clasele pentru care au fost construite testele si permit totodata acoperirea unui numar foarte mare de cerinte.
Ghidul contine teste de cunostinte si teste sumative. Un capitol separat ofera sugestii de raspuns si repere pentru evaluare la absolut toate cerintele. Anexa cuprinde obiectivele de referinta (grupate pe clase) corespunzatoare celor doua obiective generale vizate in cadrul Ghidului: Dezvoltarea capacitatii de receptare a mesajului scris si Dezvoltarea capacitatii de exprimare scrisa.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.111 sec