Limba romana pentru gimnaziu (Fonetica - Vocabular - Morfologie - Sintaxa )

Limba romana pentru gimnaziu (Fonetica - Vocabular - Morfologie - Sintaxa )
-28%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Gramatica
Preț: 13,80 lei
19,17 lei (-28,01%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea Limba romana pentru gimnaziu a fost realizata din dorinta de a veni in intampinarea elevilor interesati sa isi verifice si sa isi fixeze cunostintele de limba romana, atat pe parcursul claselor V-VIII, cat si in vederea pregatirii pentru evaluarea nationala. Volumul este structurat in sase capitole - Fonetica, Vocabular, Morfologie, Sintaxa propozitiei, Sintaxa frazei si Evaluare - si este conceput in concordanta cu programa scolara in vigoare.

Elaborata dupa o indelungata practica la catedra a autoarei, care i-a permis sa observe dificultatile intampinate de elevi in dobandirea cunostintelor de limba romana, lucrarea cuprinde exercitii tip grila, care vizeaza verificarea informatiei acumulate si punctarea anumitor probleme apreciate ca fiind mai dificile. Alegerea acestui tip de exercitii conduce la fixarea notiunilor intr-o maniera concisa, incitanta si, in acelasi timp, accesibila si atractiva.

Fiecare unitate este urmata de texte aplicative, care se constituie ca un adaos la exercitiile cuprinse in manualele scolare, precum si de baremele de corectare corespunzatoare

Numar pagini: 160
Format: 16. 5*23. 5
Anul aparitiei: 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.177 sec