Limba si literatura romana - Lectura si scriere, joc si fantezie. Caietul elevului pentru clasa a III-a - Mirela Mihaescu

Limba si literatura romana - Lectura si scriere, joc si fantezie. Caietul elevului pentru clasa a III-a - Mirela Mihaescu
-10%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Literatura
Preț: 17,10 lei
19,00 lei (-10%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Caietul Lectura si scriere, joc si fantezie - Caietul elevului pentru clasa a III-a reprezinta o poarta magica care il trece pe copil in lumea fantastica a cartii, creativitatii si a vorbirii corecte.

Pentru fiecare text oferit ca suport de lucru, autorii au conceput 3 sectiuni: Atelier de lectura, Atelier de scriere, Joc si fantezie. Acestea il pun pe copil in situatia de a descifra mesajul unui text scris si de a se exprima corect, respectand conventiile de limba si comunicare in cadrul unei abordari interdisciplinare.

Caietul contine exercitii diverse, care trec de la joc catre sarcini cu un grad ridicat de dificultate, marcate corespunzator. Acestea il pun pe copil in situatiile de a-si exprima reactiile emotionale si parerile personale, de a scrie mesaje utile pentru situatii de viata reala, dar si de a-si exersa creativitatea in cadrul unor antrenamente de scriere creativa.

Va invitam sa descoperiti lumea magica surprinsa in Caietul Lectura si scriere, joc si fantezie Caietul elevului pentru clasa a III-a dezvaluita prin texte atractive, moderne, ludice si in acelasi timp cu un sambure de intelepciune.

Nr. de pagini: 120
Anul aparitiei: 2015
Autori: Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca, Anita Dulman, Crenguta Alexe, Otilia Brebenel

Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.314 sec