Management de proiect - Pas cu pas

Management de proiect - Pas cu pas
-25%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Carti diverse
Preț: 14,25 lei
19,00 lei (-25%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Management de proiect - Pas cu pas. Richard Newton- Management de proiect - Pas cu pas.

Descriere carte:

Aveti de derulat un proiect important. Trebuie sa stiti ce faceti si in ce ordine, pentru a va asigura ca totul merge struna. Vreti sa terminati proiectul cu rezultatul dorit si cu imaginea personala imbunatatita. Cartea aceasta vi se adreseaza.

Managementul proiectelor pas cu pas este ghidul practic si concis pentru conducerea cu succes a unui proiect, etapa cu etapa. De la definirea proiectului si crearea unui plan realist, pana la managementul executiei si asigurarea incadrarii in graficul de timp, aceasta carte este un insotitor de nadejde pentru parcurgerea tuturor fazelor proiectului, cu o eficacitate maxima.

Lipsita in mod placut de jargonul de specialitate, cartea se adreseaza tuturor celor care nu au nevoie de teorie aprofundata si de principiile diverselor tehnici ale managementului de proiect, ci doresc doar un ghid pentru a se asigura ca proiectul se deruleaza lin, la timp si in cadrul bugetului. Cartea ofera o abordare indeajuns de solida pentru a va asigura succesul, dar in acelasi timp destul de simpla ca sa fie imediat aplicabila.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.103 sec