Managementul strategic al firmei de comert si turism

Managementul strategic al firmei de comert si turism
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Carti diverse
Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Managementul strategic al firmei de comert si turism. Prezentare - Managementul strategic al firmei de comert si turism. Managementul firmelor este supus multiplelor influente ale mediului in care actioneaza. Contextul actual in care evolueaza firmele– indiferent de marime, obiect de activitate si localizare– se caracterizeaza prin mutatii profunde.
Anii 1970-1980 au reprezentat o ruptura dramatica fata de anii prosperitatii glorioase ce au urmat celui de al doilea razboi mondial. Era productiei de masa, a produselor standardizate, a cresterilor si a profiturilor sigure, era ce a caracterizat sistemele de productie organizate dupa modelul fordian, al benzii rulante, este de domeniul trecutului.
Pentru a face fata complexitatii mediului si transformarilor profunde din sistemele economice, firma a fost obligata sa adopte o viziune care ii depaseste frontierele, care ii prelungeste si ii conexeaza obiectivele, constrangerile si oportunitatile cu cele ale mediului in care evolueaza.
Managementul strategic inlocuieste viziunea clasica a managementului intors exclusiv catre propria persoana, catre mediul intern al firmei, devenind elementul fundamental al mentinerii si dezvoltarii firmei.

Nr pagini: 200
Anul aparitiei: 2009

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.331 sec