Marele dictionar al bolilor si afectiunilor. Cauzele subtile ale imbolnavirii (Editie, revizuita)

Marele dictionar al bolilor si afectiunilor. Cauzele subtile ale imbolnavirii (Editie, revizuita)
-10%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Carti diverse
Preț: 54,00 lei
60,00 lei (-10%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Eu cred ca Sanatatea este o zestre cu care venim pe lume fiecare; Sursa creatoare, in inteligenta si generozitatea ei, ne-a Inzestrat cu tot ceea ce avem nevoie pentru calatoria vietii -harta, ghizi, indicatoare si resurse de toate felurile. Starea de sanatate este efectul capacitatii noastre de a ne ne conecta la planul inalt a carui parte importanta suntem toti. Uneori insa, stim bine, desi  ne propunem o tinta si un drun: bun pentru a ajunge la ea, se intampla sa ne ratacim; o alee ce ne pare mai scurta, mai frumoasa sau mai., racoroasa decat drumul ales initial, ne atrage, o luam pe acolo si incepem sa ne indepartam de calea initiala; ne putem indeparta putin doar, iar cand vedem ca aleea nu duce nicaieri, ne intoarcem; sau ne indepartam atat de mult, incat nu mai ramane timp pentru intoarcere chiar daca avem resurse; ori avem timp. dar resursele cu care am fost inzestrati la inceputul calatoriei vietii sunt (de) limitate.
 
Sanatatea se termina acolo unde incepe dizarmonia, conflictul cu tine insuti si cu ceilalti, frica, neincrederea, necredinta, vinovatia, resentimentul, uitarea iubirii. ..
Iar toate acestea incep sa se manifeste in viata noastra odata cu deconectarea de la resursele indestulatoare cu care am fost inzestrati, prin ignorarea legilor si principiilor universului. Am fost creati ca Trup, Minte, Suflet. Fiecare din aceste parti ale noastre sunt strans conectate intre ele si conectate la Sursa creatoare. Cand legatura dintre aceste parti slabeste, sau cand este distrusa, fiinta noastra ca intreg pierde contactul cu Sursa. Si atunci, singurele resurse pe care ne putem baza sunt cele interioarre, din zestea initiala. Cand mintea noastra sufera, pentru ca nu intelege ceva, pentru ca e epuizata, suprasolicitata, insuficient folosita, pentru ca se afla in conflict cu inima sau pentru alte motive, sufera in egala masura si sufletu1 si trupul.  Cand inima noastra plange, pentru ca se simte ranita, pentru ca se simte dezamagita, pentru ca se simte insingurata sau pentru alte motive, sufera In egala masura si trupul si mintea. Cand trupul nostru e bolnav, pentru ca a fost neingrijit pentru ca a fost agresat, pentru ca a fost intoxicat, sau pentru.alte motive, sufera in egala masura si mintea si sufletul. Cand macar una din  aceste parti este in suferinta, manifestam cel mai adesea si cel mal multi dintre noi, neincredere, frica, indoiala, conflict interior, vinovatie, adica exact acele manifestari care stau la originea bolii. Intram intr-un cerc vicios, pe o spirala descendenta, intr-un labirint intortocheat si intunecos. Odata rataciti si deconectati de la Cale si de la Sursa, proviziile devin din ce in ce mai sarace, noi din ce in ce mai speriati.

Acesta este un dictionar complet, revizuit, al bolilor si al afectiunilor aflate in stransa legatura cu conflictele generate de ganduri, sentimente si emotii.


Informatiile acestei lucrari au scopul de a facilita intelegerea simbolica, realizata de creier, care ne ajuta sa constientizam conflictul ce genereaza o anumita boala. Toate acestea, pentru a parcurge mai bine etapele de acceptare si de integrare, conditii prealabile si necesare vindecarii.

Acest dictionar este un instrument pentru deschiderea constiintei si pentru studiu, nu doar pentru sine, ci si pentru familie sau pentru cei din jurul nostru, constituind de asemenea o cale complementara oricarui demers terapeutic, fie medical traditional, fie de medicina alternativa.

Cartea poate fi un instrument de intelegere, de investigare si de transformare, pentru a ne ajuta pe fiecare dintre noi in demersul complet de vindecare.

Astfel ne putem redobandi sanatatea, starea de bine si bucuria de a trai.

Cititorul poate folosi tehnica de integrare explicata in carte pentru a citi paragrafele care il intereseaza, pentru a aduce o schimbare benefica, salvatoare, a atitudinilor, comportamentelor, sau gandurilor sale, cu scopul de a dezactiva sursa conflictului aflata la originea afectiunii, pe plan constient sau inconstient, ajutand astfel procesul de vindecare.

Conferentiar emerit din anul 1978, Jacques Martel activeaza ca psihoterapeut si organizeaza ateliere de dezvoltare personala incepand din anul 1988. Formarea sa il ajuta sa adauge o parte practica intuitiei si experientei pe care le-a dobandit in munca cu oamenii.

Experienta sa de psihoterapeut este completata de formarea ca specialist in tehnica respiratiei constiente de care beneficiaza participantii la atelierele, la conferintele sau la sedintele individuale pe care le organizeaza.

Activitatile sale de desfasoara in Québec, Canada precum si in Europa.

Acest dictionar al sau, tradus acum si la noi in tara, este best-seller in multe tari ale lumii.


Anul aparitiei: 2012
Numarul de pagini: 559
Traducerea: Doina Anghel
Formatul in cm. (l x L): 16 x 23
Titlul original: Le grand dictionnaire des malaises et des maladies
Editia: Editie noua, revizuita si adaugita Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Marele dictionar al bolilor si afectiunilor. Cauzele subtile ale imbolnavirii (Editie, revizuita)

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.149 sec