Medicina de familie. Curs universitar pentru studentii anului VI

Medicina de familie. Curs universitar pentru studentii anului VI
-15%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Generala
Preț: 35,70 lei
42,00 lei (-15%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Noul material didactic al cursului de Medicina de familie este redactat incolectiv de autori prin participarea tuturor cadrelor didactice actuale ale disciplinei. Cursul se constituie intr-un material unitar, propus pentru toate seriile de studenti, fiind conform cu programa aprobata pentru anul universitar 2005/2006.
Programa analitica a fost substantial modificata si completata in acor cu profilul disciplinei si cu continutul programelor analitice similare ale institutiilor de invatamant superior medical din tara, precum si cu specificul disciplinei in Comunitatea Europeana. Astfel matarialul de curs cuprinde notiunile fundamentale de Medicina familiei si problematica Medicinei de ambulatoriu pentru copii si adulti, uzuala in practica medicului de familie.
Intregul material a fost adaptat si completat cu notiuni prezentate in tematica examenului de licenta si rezidentiat, intelegand prin aceasta sensibilizarea studentilor fata de eventuala optiune in orientarea spre specialitati.
Bibliografia prezentata in acest curs, extrem de variata, a avut in vedere multe manuale clasice romanesti, consacrate in Medicina de familie, manuale internationale de specialitate, sau consensuri nationale si internationale.
Cursul este redactat intr-un limbaj accesibil studentilor, pastrand rigurozitatea academica, este concis, sistematizat, respectand de pe o parte succesiunea subcapitolelor prevazute in programa analitica iar pe de alta parte un volum de material recomandat, ce poate fi usor asimilat.

Autorii

Autori: Viorela Enachescu, Viorel Nicu Parvulescu, Sorin Paul Bezna, Ligia Florea, Ileana Puiu
Format: 21x29. 5 cm
Anul aparitiei: 2012
Nr. pagini: 321
Vezi și alte cărți: Medicina, Familie

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Cărți noi - Generala

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.113 sec