MICROBIOLOGIE (editia a 2-a)

MICROBIOLOGIE (editia a 2-a)
-30%
Editura:
Categoria: Dermatologie
Preț: 17,50 lei
25,00 lei (-30%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Lucrarea de fata reprezinta o noutate in cadrul literaturii medicale romanesti din punctul de vedere al conceptiei si realizarii acesteia.

Prezentarea schematizata a materialului ofera cititorului un important ajutor in intelegerea si fixarea notiunilor. Mentionam ca acest sistem de redactare este deja utilizat in vestul Europei si in Statele Unite cu rezultate excelente.

Manualul are la baza cursul sustinut in cadrul disciplinei de Microbiologie, adresandu-se in primul rand studentilor anului al II-lea, fiind un util instrument in pregatirea examenelor. Manualul este insa extrem de util studentilor tuturor anilor, internilor si secundarilor, ca un mijloc de recapitulare si verificare.

Lucrarea este conceputa sub forma a patru parti: Microbiologie Generala, Imunologie, Bacteriologie si Microbiologie Clinica. Scopul urmarit este acela de a oferi viitorilor medici, indiferent de specialitatea pe care o vor urma, cunostintele esentiale care sa le permita o orientare rapida si corecta intr-un diagnostic de laborator. Partea a patra a lucrarii este destinata studentilor "anilor clinici", internilor si secundarilor, descriind cateva dintre realitatile clinice curente in care este implicata bacteriologia.

Tentatia majora a autorului unei carti stiintifice este aceea de a largi peste masura volumul lucrarii, aceasta devenind un instrument greu de utilizat. Speram ca am rezistat acestei tentatii, reusind sa condensam materialul astfel incat scopul lucrarii sa fie atins.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.132 sec