Mihaela Daniela Cirstea - Evaluare nationala 2016 Limba si literatura romana. 45 de teste propuse dupa modelul elaborat de M. E. N.

Mihaela Daniela Cirstea - Evaluare nationala 2016 Limba si literatura romana. 45 de teste propuse dupa modelul elaborat de M. E. N.
-28%
Editura:
Anul publicării: 2015
Preț: 13,80 lei
19,17 lei (-28,01%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

ACTUALIZATA CONFORM ORDINULUI M. E. N.

Lucrarea de fata isi propune sa vina in ajutorul absolventilor clasei a VIII-a, fiind un instrument de lucru util pentru verificarea, recapitularea si fixarea cunostintelor acumulate la limba si literatura romana.

Cele 45 de teste sunt concepute in conformitate cu programa pentru evaluarea nationala 2016 si urmeaza modelul stabilit de Centrul National de Evaluare si Examinare.

Pentru subiectele care vizeaza exprimarea corecta, creativitatea, capacitatea de argumentare si stapanirea unor concepte de teorie literara, autoarele sugereaza planuri de rezolvare, iar pentru altele sunt oferite solutii de raspuns.

Culegerea se adreseaza in egala masura elevilor, cadrelor didactice, dar si parintilor interesati de rezultatele obtinute de copiii lor in cadrul evaluarii nationale, facilitand succesul la examen.

Nr. de pagini: 192
Anul aparitiei: 2015
Autori: Mihaela Daniela Cirstea, Ileana Sanda, Carmen Iosif, Laura Raluca Surugiu, Alexandra Dragomirescu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.134 sec