Ne pregatim pentru evaluare - clasa I. Teste pentru recapitulare finala clasa I. Teste pentru evaluarea initiala clasa a II-a

Ne pregatim pentru evaluare - clasa I. Teste pentru recapitulare finala clasa I. Teste pentru evaluarea initiala clasa a II-a
-20%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Altele
Preț: 9,60 lei
12,00 lei (-20%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Ne pregatim pentru evaluare - clasa I. Teste pentru recapitulare finala clasa I. Teste pentru evaluarea initiala clasa a II-a

Lucrarea are ca principal obiectiv exersarea cunostintelor de limba romana si matematica atat prin obisnuirea scolarului mic cu folosirea achizitiilor sale anterioare, cat si prin dobandirea altora noi, in demersul didactic.
Pornind de la ideea ca ?a invata sa citesti este o problema a intregii vieti?, prezenta lucrare intentioneaza sa inlesneasca, inca de la inceput, invatarea activa si motivata a unora dintre instrumentele esentiale ale activitatii intelectuale, sa stimuleze dezvoltarea deprinderilor de comunicare a gandurilor, a ideilor si a sentimentelor, corect, logic, coerent si concis.
Prezentul caiet plaseaza pe elev in contact cu obiecte, fenomene, situatii si trairi familiale placute lumii sale, animale, plante, munci si meserii, atitudini fata de propria persoana si fata de ceilalti.
Prin secventele de lectura si prin exercitii s-a avut in vedere si realizarea unei directe si permanente legaturi a invatarii citirii cu dezvoltarea gandirii si a vorbirii elevului.
Copilul de clasa I intra si in lumea matematicii, o lume captivanta, placuta multor copii. De la elementele prematematice se trece la matematica de zi cu zi: numeratia 0-10, operatiile de adunare si scadere, comparatii, compuneri, descompuneri apoi numeratia 10-100, probleme, jocuri. Noua Lege a invatamantului precizeaza ca in ciclul primar, curriculum-ul national se axeaza pe opt domenii de competente cheie care determina profilul de formare al elevului.
Prezentul caiet vizeaza cu preponderenta formarea competentelor de comunicare in limba romana, competente de baza de matematica si stiinte, competente de a invata sa inveti, fiind un instrument util in perioada recapitularii finale a clasei I si in perioada evaluarii initiale din clasa a II-a, oferind modele de teste necesare ambelor perioade amintite.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.114 sec