Nivelul 26 - Originile raului

Nivelul 26 - Originile raului
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Proza Diversa
Preț: 23,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Nivelul 26 - Originile raului de Anthony Zuiker. „Este bine cunoscut printre oamenii legii ca ucigasii  pot fi clasificati dupa cele douazeci si cinci de niveluri ale Raului, de la oportunistii naivi aflati la Primul Nivel, pana la cei care actioneaza premeditat si care tortureaza– ocupanti ai Nivelului 25.
Ceea ce aproape nimeni nu stie– cu exceptia unui grup de agenti de elita, fara nume, a carui misiune este sa-i vaneze pe cei mai periculosi asasini, un grup de barbati si de femei care nu aparîn nici un registru oficial– este ca se pregateste definirea  unei noi categorii de ucigasi. Un singur om face parte din aceasta categorie.

Tinta lui:
Oricine.
Metodele:
Nelimitate.
Numele de cod:
Sqweegel.
Clasarea lui:
Nivel 26.”„Este bine cunoscut printre oamenii legii ca ucigasii pot fi clasificati dupa cele douazeci si cinci de niveluri ale Raului, de la oportunistii naivi aflati la Primul Nivel, pana la cei care actioneaza premeditat si care tortureaza– ocupanti ai Nivelului 25. Ceea ce aproape nimeni nu stie– cu exceptia unui grup de agenti de elita, fara nume, a carui misiune este sa-i vaneze pe cei mai periculosi asasini, un grup de barbati si de femei care nu aparîn nici un registru oficial– este ca se pregateste definirea unei noi categorii de ucigasi. Un singur om face parte din aceasta categorie. Tinta lui: Oricine. Metodele: Nelimitate. Numele de cod: Sqweegel. Clasarea lui: Nivel 26.”


Traducere si note de Andreea Stanescu
Format carte: 11 cm x 18 cm
Numar pagini: 320
An aparitie: 2010
Vezi și alte cărți: Nivelul, Originile

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.113 sec