Optimizarea fiscala - Solutii. Limite. Jurisprudenta

Optimizarea fiscala - Solutii. Limite. Jurisprudenta
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Preț: 31,92 lei
39,90 lei (-20%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea a fost scrisa in dorinta de a prezenta solutiile fiscale optime pentru orice intreprinzator, ca dimensiune si domeniu de lucru, drept o analiza a optiunilor disponibile in mecanismul de afaceri, pornind de la forma de lucru, regimul fiscal si regimul contabil aplicabil pentru a propune variante plauzibile si economice.

Radiografie a intregului sistem fiscal national– concepte, definitii, texte de lege, doctrina, jurisprudenta– si a interactiunilor cu legislatia comunitara, cartea puncteaza chestiuni privind marja de apreciere a administratiei fiscale, precum si libertatea contractuala si manageriala a contribuabilului– grupuri fiscale, societati offshore, microintreprinderi.
O atentie deosebita a fost rezervata calificarii, impunerii si verificarii veniturilor persoanelor fizice, in lumina reglementarilor recente– activitate dependenta vs. independenta; metode indirecte de restabilire a veniturilor impozabile. De asemenea, este sintetizat un volum semnificativ de practica judiciara privind calificarea veniturilor fiscale, deductibilitatea cheltuielilor, deductibilitatea TVA, libertatile fundamentale in spatiul UE, creionand, astfel, un concept practic de optimizare fiscala– dreptul de a cauta si alege cea mai buna solutie fiscala.Numar pagini: 320
Anul aparitiei:2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.122 sec