OZN Sfidarea extraterestra

OZN Sfidarea extraterestra
-15%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Science fiction
Preț: 29,75 lei
35,00 lei (-15%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Candva, in anii '80, la o bere cu prietenii mei, intr-o gradina de vara bucuresteana, i-am intrebat daca ei cred in existenta OZN-urilor."Desigur, mi-a raspuns unul mai sugubat, doar si martoaga lui Harap-Alb din povestea lui Ion Creanga a reusit chiar sa zboare, dupa ce inghitise o tava cu jaratic ... De ce n-ar exista deci si farfurii zburatoare?" Dupa un astfel de raspuns, am inteles ca, in cercul respectiv, tema pe care doream s-o abordez n-ar fi avut niciun succes. Dar, retrospectiv, reamintindu-mi povestea, am inteles talcul intelepciunii populare: calul primise jaratic, deci cumva o forma de energie, nu vorbe frumoase sau descantece.
De la intamplarea respectiva au trecut treizeci de ani si astazi nimeni n-ar mai face o astfel de gluma, deoarece despre aceste"fenomene", daca nu chiar totul, oricum stim in prezent mult mai mult.

Problema Obiectelor Zburatoare Neidentificate ma interesase cu mult timp inainte si in decursul anilor, am incercat mereu sa aflu ce este nou. Dar, asa cum se intampla de multe ori in viata, munca zilnica pentru asigurarea traiului a avut prioritate. Pana in urma cu doi ani cand, lucrand la cartea mea Armele secrete ale celui de-al Treilea Reich, am consacrat OZN-urilor un intreg capitol. Imi propusesem atunci sa raspund la doua intrebari:

1) Au existat cu adevarat astfel de obiecte zburatoare sau este numai inchipuire?
2) Si daca au existat, sunt construite si pilotate de pamanteni sau extraterestri?

Nr. de pagini : 354
Anul aparitiei : 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.110 sec