Pizza si paste fainoase

Pizza si paste fainoase
-40%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Gastronomie
9,60 lei
16,00 lei (-40%)
Promoția expiră la 31.12.2016
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 4 zile lucratoare

DESCRIERE

Pizza si paste fainoase. Cum sa preparam singuri acasa, preparate delicioase, pentru orice ocazie si orice dieta simplu, sigur si usor.


Pizza, careia i-a fost inchinata pe 9 februarie, propria sa zi internationala, a doua mancare preferata a americanilor dupa hamburgeri, desi considerata cvasiunanim a fi o"inventie" a italienilor, isi are probabil originile in vechea Elada, babilonienii, egiptenii si alte culturi antice din Orientul Mijlociu mancand o paine plata, pregatita in cuptoare de lut, presarata cu ulei de masline si condimente specifice, semanand mult cu pizza de azi, fiind astfel pregatita si astazi in Grecia si in Orientul Mijlociu.
Prima pizzerie, inca deschisa,"Antica Pizzeria Port'Alba", si-a avut inaugurarea pe la 1830 la Napoli..."Marinara" este prima reteta recunoscuta de pizza - prima pe care s-a pus branza - reteta ii este atribuita lui Raffaele Esposito, care lucra la pizzeria"Pietro... e basta cosi" ("Pietro... si ajunge"), inaugurata in 1880 si care mai exista si astazi, sub numele de"Pizzeria Brandi".
Aceasta carte nu este o istorie gastronomica ci un ghid util tuturor pasionatilor de mancarurile italiene.


Format: 13x20 cm
Nr. pagini: 256
Legatoria: brosata

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.127 sec