POLIARTRITA REUMATOIDA

POLIARTRITA REUMATOIDA
-30%
Editura:
Categoria: Carti diverse
Preț: 24,50 lei
35,00 lei (-30%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

POLIARTRITA REUMATOIDA

Prezentare:

I s-a spus "cea mai chinuitoare dintre bolile care nu omoara", afirmatie doar pe jumatate adevarata, pentru ca, desi dincolo de orice indoiala, poliartrita reumatoida este extrem de chinuitoare, ea poate determina uneori si moartea celor afectati.

Pentru specialisti boala este o provocare, care fascineaza prin complexitatea mecanismelor patogenice, doar partial elucidate, dar si prin dinamismul si spectaculozitatea progreselor terapeutice.
Pentru bolnavi, constituie o lupta continua nu doar cu durerea, ci si cu amenintarea handicapului fizic, un tribut covarsitor care le schimba definitiv si radical existenta.
Pentru societate reprezinta un cost enorm, caci cheltuielilor materiale li se adauga pretul inestimabil al unei suferinte ce afecteaza si oameni tineri, obligati sa-si intrerupa prematur activitatea si sa apeleze la suportul public.

Lucrarea de fata sintetizeaza experienta dobandita in aproape 20 de ani de activitate dedicata studierii unor aspecte patogenice si ingrijirii bolnavilor suferinzi de poliartrita reumatoida, intr-o clinica emblematica pentru reumatologia romaneasa, o institutie de prestigiu, in care traditia fondata de personalitati ale medicinii din tara noastra a fost continuata cu succes prin dezvoltarea unui centru de cercetare la standarde contemporane.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.102 sec