Povestea boernasului de tara si a fecioarei... (Poezie erotica de Emil Brumaru)

Povestea boernasului de tara si a fecioarei... (Poezie erotica de Emil Brumaru)
-28%
Editura:
Categoria: Poezie
Preț: 18,00 lei
25,00 lei (-28%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

„Lumea noastra este atat de vulgara, de spurcata la vorba! Atat de obscena, nu numai in sensul erotic, ci prin nerusinarea fara frontiere a vietii publice. Aici intervine un alt aspect al revolutiei erotismului care triumfa prin lirica lui Emil Brumaru. Vorbirea, nemaicenzurata de morala, este supusa altor oprelisti, mult mai stricte. Interdictia dupa Brumaru nu e o afacere de morala, ci de estetica. Ce suna urat nu poate fi spus. Imi imaginez o lume in care cel ce nu va vorbi poetic despre sex va fi obligat sa se abtina. Un binefacator puritanism estetic va cuprinde lumea. Cuvintele vor fi poezie sau nu vor fi deloc. Desigur, nu e inca de imaginat ca strada il va urma pe Brumaru."

Ion Vianu

<Cat crezi, iubito, ca mai pot rabda?
Mi-s simturile trase la rindea, sira spinarii zbarnaie in spate...>>
Emil Brumaru

Emil Brumaru este autorul a peste 15 volume, printre care Detectivul Arthur (1970), Julien Ospitalierul (1974), Cantece naive (1976), Adio, Robinson Crusoe (1978), Dulapul indragostit (1980), Ruina unui samovar (1983), Dintr-o scorbura de morcov (1998), Infernala comedie (2005). Poemele sale au fost incluse in antologii publicate in Germania, Franta si Marea Britanie.

Premii si distinctii: Premiul Uniunii Scriitorilor pentru Debut (1970); Premiul National de Poezie„Mihai Eminescu" (2001) pentru Opera Omnia; Premiul de Excelenta la editia a XXVI-a a Festivalului„George Bacovia" (2005) pentru intreaga activitate scriitoriceasca.

Prefata de Ion Vianu
Anul aparitiei: 2012
Nr. de pagini: 208

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.127 sec