Programul Pranic Evolutie placuta si eficienta

Programul Pranic Evolutie placuta si eficienta
-15%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2007
Preț: 16,38 lei
19,27 lei (-15%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Putem elimina toate problemele legate de sanatate si de foamete de pe planeta noastra? Exista, oare, o cale de a stinge foamea fiecaruia– foame ce exista la nivel fizic, emotional, mental si spiritual, in asa fel incat sa cream pace si armonie in lumea noastra?

Dupa aproape un deceniu de cercetare experimentala in domeniul alimentatiei alternative, ce foloseste chi-ul sau prana– cunoscuta si ca particule cosmice– Jasmuheen, in calitate de cercetatoare de frunte in acest domeniu, ofera acum un program care se adreseaza exact unor asemenea chestiuni. Specializata pe tarile lumii a treia, cartea Programul Pranic este un compendium gen enciclopedie, ce cuprinde„tot ce v-ati dorit sa stiti vreodata despre prana... si multe altele”.

Organizata in format tip intrebare-raspuns, aceasta carte acopera metode alternative de hranire si de hidratare a corpului, prin folosirea unei surse de energie din interior, produsa deja de organism, eliberandu-ne astfel de dependenta pe care o avem de resursele de hrana ale lumii si schimband situatia economica din lumea noastra.

Compiland intrebarile primite in foarte multi ani petrecuti in turnee, aceasta ultima carte ofera detalii si despre: Beneficiile Programului Pranic; Prana& Biosistemul; Prana& Creierul; Prana& Tehnologia camerei intunecate; Prana& Inima; Prana& Celulele; Prana& Stiinta Campului; Prana& Viata Interdimensionala; Pregatire, schimbari fizice si preprogramare; calibrare, testare si conversii confortabile; Scene sociale– Prana& Scenele sociale; Prana& Rolul de parinte; Prana& Ceilalti membri ai familiei– armonizarea caminelor; Prana& Problemele legate de mancare; Prana& Sexualitatea; Probleme globale– Daruri si Evolutie– trecut, prezent, viitor; Prana& Sanatatea; Prana& Religia; Programul Pranic& Mediul Inconjurator; Programul Pranic& Politica; Sceptici& Mass-media; Alimentatie solara, Bigu si Imaginea mai ampla. Toate acestea se gasesc in capitolele 2 pana la 8 din PROGRAMUL PRANIC. Capitolul 9 prezinta un sistem de alimentatie, simplu si pragmatic, care poate rezolva atat problemele din lumea a treia legate de sanatate si de lipsa hranei, cat si pe cele din tarile dezvoltate.

Nr. de pagini: 260
Anul aparitiei: 2007

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Biocâmpuri şi Extaz
-15%
14,74 lei
17,34 lei (-14,99%)
Legea Iubirii
-15%
14,74 lei
17,34 lei (-14,99%)
In rezonanta
-15%
10,20 lei
12,00 lei (-15%)
Hrana zeilor
-15%
10,20 lei
12,00 lei (-15%)
A trai cu lumina
-15%
5,10 lei
6,00 lei (-15%)
Radianţă Divină
-15%
14,74 lei
17,34 lei (-14,99%)

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.153 sec