Raportul juridic

Raportul juridic
-20%
ISBN: 978-973-115-106-
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 328
Categoria: Carti diverse
Preț: 17,52 lei
21,90 lei (-20%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Raportul juridic

Prezentare:

Lucrarea de faţă tratează unul dintre subiectele clasice ale Teoriei generale a dreptului, tratare care implică însă, recurgerea la rezultatele înregistrate în ştiinţele juridice de ramură. Prin modul în care autoarea şi-a structurat lucrarea a răspuns, în primul rând, acestei cerinţe.

În concordanţă cu orientarea actuală postmodernă, care promovează o ştiinţă juridică globală, care face apel şi la filosofia dreptului şi la sociologia juridică, autoarea a introdus perspectiva ambelor, în tratarea tradiţională a raportului juridic, în cadrul Teoriei generale a dreptului. Nu a renunţat, însă, la evaluarea critică a unora dintre opiniile reprezentanţilor filosofiei dreptului şi ai sociologiei juridice.

Lucrarea se constituie într-o teorie generală a raportului juridic şi a elementelor acestuia, având ample deschideri spre zone metateoretice ale dreptului. Subliniind caracterul actual al problematicii analizate şi depăşind abordările parţiale, de pe tărâmul fiecărei ramuri de drept, lucrarea surprinde problemele controversate ale raportului juridic avansează soluţii .

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.117 sec