Reiki nontraditional

Reiki nontraditional
-25%
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 220
Preț: 26,24 lei
34,99 lei (-25,01%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Deoarece exista la ora actuala cu mult peste o suta de sisteme Reiki, am considerat necesar sa descriu pe larg cele mai eficiente, mai moderne si mai cunoscute ramuri ale acestei stravechi arte de vindecare.

Am incercat o sinteza care sa detalieze peste treizeci de sisteme moderne de Reiki ce se practica actualmente in lume, dar care sunt mai putin cunoscute la noi.

Cartea de fata se vrea o lucrare extrem de utila tuturor, tocmai prin bogatia informatiilor expuse si a clarificarilor aduse in probleme controversate. Ea se adreseaza publicului larg, fiind destinata atat celor care nu au auzit mai nimic despre Reiki, cat si practicantilor si maestrilor Reiki din diverse ramuri, doritori sa isi largeasca orizontul de cunostinte si sa afle informatii utile, actualizate, despre sisteme mai mult sau mai putin cunoscute de Reiki contemporan.

Va propun, asadar, un ghid complet despre originea, istoricul si dezvoltarea Reiki-ului modern, totul intr-un volum care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca nici unui practicant Reiki.

Nr. de pagini: 320
Anul aparitiei: 2007

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.118 sec