Retetar de preparate culinare . Produse de cofetarie patisserie si arta serviciilor in restaurante pentru turismul intern si international

Retetar de preparate culinare . Produse de cofetarie patisserie si arta serviciilor in restaurante pentru turismul intern si international
ISBN: 973-0-03438-9
Pagini: 1123
Categoria: Gastronomie
436,00 lei
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Retetar de preparate culinare . Produse de cofetarie patisserie si arta serviciilor in restaurante pentru turismul intern si international - Stavrositu Stere. Retetar de preparate culinare.


Important in aceasta lucrare sunt capitolele dezvoltate in prima parte, care sunt descries in detaliu, alimentele de origine vegetala si animala, caracteristici de prezentare organoleptic, fizco-chimic, tehnici de prelucrare si trenformari in procesul termic. Siccesiv, dar intr-o logistica gastronomica sunt prezentate preparatele culinare de cofetarie-patiserie, prin retete si tehnologii cu valorile nutritive si kcalorii a fiecarei retete, important in acest sens la informarea consumatorilor prin consemnarea acestora in listele meniu ale unitatii. De asemenea, se remarca in lucrare capitolele cu preparate vegetariene care sunt solicitate de consumatori ( turisti), precum si o importanta deosebita il are si capitolul ,, Alimentatie dietetica-, in care se regasesc alimentele si preparatele recomandate pe diete. O importanta activitate intructiva este prezentata in lucrare ,, Arta servirii in restaurante-, in care sunt consemnate formele, metodele si sistemele de prezentare - servire a preparatelor si bauturilor la masa consumatorilor. Fotografiile din lucrare complecteaza aspectul estetic si modul armonios al montarii preparatelor pe farfurie, platou, pentru prezentare si servire, ajutandu-l pe specialist, daornic de ,,NOU- sa-si imbunatateasca cunostintele gastronomice la standarde internationale. In aceasta ,, Enciclopedie gastronomica-, debutantii so profesionisti din domeniul ,, Artei culinare-, vor putea gasi un instrument pretios de lucru, ce va putea face posibila adaptarea la noile tendinte moderne ale gastronomiei. Contine 24 Planse color- 175 Foto; preparate culinare, cofetarie, servire.

REVIEW-URI

Rating general
5
1 review
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
Un mare profesionist, profesor de exceptie cu elevi mari maestri in toata lumea cu o imensa biblioteca de specialitate la zi ii doresc sanatate si tot binele

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.109 sec