Retete & Meniuri Montignac, vol. 2

Retete & Meniuri Montignac, vol. 2
ISBN: 973-584-342-0
Editura:
Pagini: 288
Categoria: Gastronomie
12,50 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 4 zile lucratoare

DESCRIERE

Descriere:

Punand bazele unei filosofii alimentare, Michel Montignac a aratat, de peste zece ani, ca hrana este un factor determinant in mentinerea sanatatii: o simpla reorientare a obisnuintelor alimentare ne permite nu numai pastrarea unei greutati ideale ci si prevenirea majoritatii bolilor civilizatiei.

Din cuprins:
- Introducere
- Principiile acestei carti
- Meniuri pentru trei luni
- Antreuri
- Supe
- Oua
- Felul principal: Carne, Pasare, Peste, Crustacee
- Legume si garnituri
- Salate
- Bufete si cocktailuri
- Deserturi
- Lista retetelor

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.110 sec