Sarcina si ingrijirea bebelusului. Enciclopedie practica

Sarcina si ingrijirea bebelusului. Enciclopedie practica
-25%
Anul publicării: 2009
Categoria: Familie
Preț: 40,13 lei
53,50 lei (-24,99%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Sarcina si ingrijirea bebelusului. Enciclopedie practica. Prezentare - Sarcina si ingrijirea bebelusului. Enciclopedie practica. Este un ghid nepretuit, care ar trebui sa se gaseascaîn casa oricarui parinte. Plina de sfaturi si informatii foarte utile, cartea este si bogat ilustrata, continând peste 500 de fotografii. Pentru a veniîn sprijinul oricarui proaspat parinte, structura ghidului a fost conceputaîn functie de etapele de dezvoltare a copilului.

În parteaîntâi,„Sarcina“, sunt descrise, saptamâna cu saptamâna, schimbarile prin care trece corpul mamei, precum si etapele de dezvoltare a fatului.În plus, exista si detalii despre testele si examenele medicale, dar si despre alimentatia si pregatirile pe care trebuie sa le faca viitoarea mama pentru nastere.

În partea a doua,„Îngrijirea bebelusului“, sunt prezentate foarte multe informatii practice– printre care si instructiuni pas-cu-pas– referitoare la hranirea,îmbaierea siîngrijirea bebelusului. De asemenea, se vorbeste si despre schimbarile emotionale si fizice prin care parintii pot trece dupa nastere.

În partea a treia,„Primul an de viata“, se analizeaza evolutia fizica si mentala a bebelusului, luna de luna, de la nastere pâna la vârsta de un an.În plus, parintii pot afla cum sa stimuleze intelectual bebelusul prin joaca.

Despre autor:

Alison Mackonochie a editat multe reviste de succes pentru parinti, printre care si You& Your Baby, Parents si Everything You Need To Know About Your Baby, dar a conceput si un ghid complet despre sarcina, care a avut un succes rasunator si care a si fost premiat de Emma’s Diary.În prezent, autorul este editor-sef la aceasta publicatie, dar, de asemenea, scrie foarte mult despre ceînseamna sa fii parinte,în diverse reviste si ziare si a semnat nenumarate carti pe aceeasi tema, cea mai recenta fiind Babycare Week by Week. Este membra a Medical Journalists’ Association si a Guild of Health Writers.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.140 sec