Seniorii razboiului

Seniorii razboiului
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Science fiction
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Romanul"Seniorii razboiului" ne introduceîntr-un univers razboinic de-a lungul spatiului si timpului,în care un soldat, Georges Corson, are misiunea sa transporte pe o planeta inamica Monstrul, o fiinta dotata cu puteri distructive nelimitate.

     Totusi, Corson, soldatul experimentat, este deturnat de la misiunea sa, trezindu-seîn miezul unui vârtej spatio-temporal careîl arunca pe planeta Aergistal, locul tuturor razboaielor. Iar atunci când prietenii apropiati, chiar si iubita, dispar fara urma, ce va face cel destinat sa schimbe cursul istorie? Asaîncepe unul dintre cele mai bune romane ale lui Gérard Klein, autor, editor, critic, eseist, care a primit de doua ori Marele Premiu al SF-ului francez, cartile sale fiind traduse constantîn numeroase limbi.

    "Seniorii razboiului" este o fresca o societatii omenesti din cele mai vechi timpuri pânaîntr-un viitor greu de prevazut azi, analizata complex si extrem de original din multiple puncte de vedere, filozofic, istoric, religios, cultural si tehnologic din perspectiva aparent cinica, dar extrem de pragmatica a unui personaj, din viitorul nostruîndepartat, calator cvasi-instantaneuîn spatiu si timp,în ambele lor directii.

      Reeditatîn mod constant,“Seniorii razboiului” este o adevarata capodopera a genului, unul dintre cele mai remarcabile romane ale lui Gérard Klein, pe care PRO EDITURAîl recomanda cuîncredere cititorului avizat si exigent.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Timpul nu are miros
-15%
13,60 lei
16,00 lei (-15%)

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.114 sec