Sfarsitul omului. Cules din Sfintele Scripturi

Sfarsitul omului. Cules din Sfintele Scripturi
-15%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Religie
Preț: 18,01 lei
21,19 lei (-15,01%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Aceasta sfanta carte am facut-o cu blagoslovenia prea cuviosului si duhovnicescului nostru Parinte Nifon, ieroschimonahul, ctitorul si intemeietorul Schitului Romanesc Prodromul din Sfantul Munte Athos.

Sfantul Prooroc Sofonie zice:„Cu sfarsire, sa se sfarseascade pe fata pamantului, zice Domnul. Sfarseas-ca-se omul si dobitoacele, sfarseasca-se pasarile cerului si pestii marii, si vor slabi necredinciosii, si voi pierde pe cei farade lege de pe fata pamantului, zice Domnul” (Sofonie l, 2-3); pentru aceasta am gasit de cuviinta ca sa numesc cartea aceasta"Sfarsitul Omului".

Textele si citatele cuprinse in aceasta carte le-am adunat de la sfintii prooroci, din Psalmii lui David, din Sfintele Evanghelii, din epistolele Sfintilor Apostoli si din scrierile multor Sfinti Parinti, ce au avut descoperiri si vedenii pentru sfarsitul lumii si pentru venirea lui Antihrist, si pentru fermecatoriile si vrajitoriile lui, cum are sa farmece pe oameni, si pedepsele ce are sa le puna pe crestini, si cum are sa trimita draci prin pustii ca sa gaseasca pe calugari si pe mirenii crestini sa ii aduca ca sa se plece la voia lui, si sa ii pedepseasca cu rautatea lui.

Nr. de pagini: 163
Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.141 sec