Sisteme informatice pentru management

Sisteme informatice pentru management
-25%
ISBN: 973-571-474-4
Editura:
Pagini: 323
Categoria: Carti diverse
Preț: 13,43 lei
17,90 lei (-24,97%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Sistemele informatice joaca un rol esential in crearea de firme competitive, pentru administrarea afacerilor la nivel global si furnizarea de produse si servicii utile clientilor. Globalizarea afacerilor, aparitia economiei digitale si extinderea Internetului si a altor retele de comunicatii globale au remodelat rolul sistemelor informatice in afaceri si management. Internetul asigura infrastructura informatica necesara pentru noi modele de afaceri, noi procese de derulare a afacerilor si noi modalitati de diseminare a cunostintelor.
Aceasta lucrare sintetizeaza cunostintele de baza referitoare la sistemele informatice pentru management, plecand de la premisa ca este dificila - daca nu chiar imposibila - conducerea unei organizatii moderne fara un minim de cunostinte din domeniul sistemelor informatice.
In elaborarea cartii, un accent important s-a pus pe descrierea sistemelor informatice, pe modul in care acestea pot afecta organizatia si personalul ei, precum si pe modul in care pot face ca afacerile sa devina mai eficiente, iar organizatia mai competitiva.
Lucrarea le este necesara studentilor care nu au o pregatire de baza in domeniul informatic, precum si managerilor, pentru actualizarea cunostintelor privind modul in care sistemele informatice ii pot ajuta sa-si realizeze sarcinile.

Gheorghe Militaru, conferentiar doctor inginer in cadrul Departamentului de Management al Universitatii Politehnica din Bucuresti, preda cursuri de Sisteme Informatice pentru Management (Facultatea de Energetica), Baze de date, Sisteme informatice pentru sistemele de energie (cursuri de master), Bazele managementului (Facultatea de Automatica si Calculatoare) si este autorul a 5 carti si 70 de lucrari publicate.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Managementul serviciilor
-20%
43,92 lei
54,90 lei (-20%)

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.100 sec