Six Sigma

Six Sigma
-25%
Autor: ,
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Carti diverse
Preț: 37,43 lei
49,90 lei (-24,99%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

SIX SIGMA  este unul dintre cele mai moderne sisteme de management, fiind utilizat cu rezultate impresionante in organizatii de pe intreg mapamondul, de la celebrele General Electric si Motorola la companii mici si mijlocii.


Desi sute de companii care activeaza in Romania utilizeaza efectiv SIX SIGMA, totusi aceasta este PRIMA lucrare aparuta in Romania dedicata acestui subiect.


Deseori, SIX Sigma a fost perceput ca un sistem avansat, in care instrumentul statistic reprezinta piesa de rezistenta. Lucrarea de fata NU urmeaza aceasta linie. Accentul se pune pe aspecte netehnice, vazute ca ingrediente esentiale pentru o implementare de succes. Instrumentele avansate folosite de Six Sigma sunt tratate intr-o maniera accesibila.


O serie de exemple din existenta unor companii, cuprinse in peste 50 de casete, au rolul de a ilustra detaliat aspecte ale desfasurarii efective a unor proiecte Six Sigma. Aceste exemple, precum si anexele din final fac din aceasta carte un foarte eficient ghid practic de implementare a sistemului, absolut necesar pentru orice specialist in management sau persoana implicata in proiecte Six sigma.

Nr.pag:416

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.122 sec