SLAVA DE FIECARE ZI

SLAVA DE FIECARE ZI
-15%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2008
Preț: 15,30 lei
18,00 lei (-15%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

SLAVA DE FIECARE ZI. 90 de texte ce aduc speranta si vindecare

In anul 1989, Don Piper a muritîntr-un accident de masina. Nouazeci de minute mai târziu,în timp ce un pastor se ruga lânga el, s-a reîntors la viata... si si-a amintit.

Povestea experientei lui Don Piper, relatataîn cartea 90 de minuteîn Rai, a oferit inspiratie pentru sute de mii de oameni– si a devenit un fenomen international. Acum, scriitorulîsi continua mesajul sperantei siîncrederii, cu aceasta carte de scrieri devotionale, pentru cei care vor sa traiasca zilnicîntr-o stare de bucurie si multumire.
Aceasta colectie unica, ce contine nouazeci de texte, se adreseaza direct greutatilor zilnice pe care le induram cu totii si ofera mangaiere si calauzire pentru a ne ajuta sa traim vieti mai fericite si mai curate. Putetiînvata sa abordati,în liniste, greutatile vietii, cum ar fi boala, pierderea locului de munca, moartea unei persoane apropiate– chiar si propria moarte.
Îmbratisati mesajul lui Don Piper– de iubire, iertare si salvare– dar siîntelepciunea unica pe care el a obtinut-o, atunci când a vazut, pentru scurt timp, ceea ce ne asteapta in viata urmatoare.  


Autor: Don Piper si Cecil Murphey
Anul aparitiei: 2008

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.190 sec