Suport pentru aplicarea noului curriculum pentru invatamantul prescolar. Nivel 3-5 ani - Editia a III-a adaugita si revizuita

Suport pentru aplicarea noului curriculum pentru invatamantul prescolar. Nivel 3-5 ani - Editia a III-a adaugita si revizuita
-20%
Anul publicării: 2013
Categoria: Altele
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Am dorit ca prin aceasta lucrare sa punem la dispozitia colegelor noastre educatoare si a tuturor celor interesati rezultatele muncii noastre la clasa in cursul unui an scolar.
Dorim ca lucrarea de fata sa constituie un punct de plecare sau poate de sprijin pentru colegele noastre. Lucrarea nu se vrea un model, dar poate fi o sursa de inspiratie.
Este modul in care noi am inteles sa valorificam oportunitatile pe care ni le ofera actualul curriculum. Este fereastra deschisa spre lume, dar si spre noi!
Aprecierea micutilor nostri prescolari a reprezentat punctul de plecare. Pentru noi a contat enorm. Venim acum si lansam provocarea:"Incercati asa! Incercati sa depasiti barierele si sa iesiti din vechile tipare!"
Speram ca aceasta lucrare va reusi sa raspunda si exigentelor dumneavoastra! completata, bineinteles, cu maiestria fiecarei persoane care va parcurge aceste pagini:

Autoarele

Nr. de pagini: 178
Anul aparitiei: 2013
Autori: Magdalena Anghel, Georgeta Toma

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.105 sec