Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie X-XII

Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie X-XII
-15%
Anul publicării: 2009
Categoria: Altele
11,90 lei
14,00 lei (-15%)
Promoția expiră la 31.12.2016
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie X-XII. Manualul se adreseaza elevilor de la filiera tehnologica, profilul servicii, specializarea alimentatie publica, clasele X– XII si scolilor profesionale, anii I– IV, meseriile patiseri, cofetari.
Pe parcursul a 326 de pagini, colectivul de autori cu experienta profesionala acumulata a inserat notiuni despre: utilajele, vasele si ustensilele folositeîn laboratorul de cofetarie– patiserie; tehnologiile de obtinere a aluaturilor si a semipreparatelor folositeîn cofetarie– patiserie; tehnologia prajiturilor, fursecurilor, glazurilor, torturilor,înghetatelor, produselor de bombonerie. Lucrarea se impuneîn atentia tuturor celor interesati prin acuratete si diversitate, constituind un veritabil instrument de lucru pentru dobândirea competentelor profesionaleîntr-un mod atractiv si practic.

    
Autori: A. Manailescu, G. Pantu
Anul publicarii: 2009

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.302 sec