Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor. Manual pentru clasa a X-a

Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor. Manual pentru clasa a X-a
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Altele
20,79 lei
25,99 lei (-20,01%)
Promoția expiră la 31.12.2016
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 4 zile lucratoare

DESCRIERE

Prezentare

Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara in vigoare si se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru filiera Tehnologica, profilul Resurse naturale si protectia mediului, domeniul pregatirii de baza Industrie alimentara.

Domeniul de pregatire profesionala generala: INDUSTRIE ALIMENTARA este conditie de acces pentru calificarile profesionale:

- Morar– silozar
- Brutar– patiser– preparator produse fainoase
- Preparator produse din carne si peste
- Operator in prelucrarea legumelor si fructelor
- Preparator produse din lapte
- Operator in industria uleiului
- Operator in industria zaharului si produselor zaharoase
- Operator in industria vinului si a bauturilor spirtoase
- Operator in industria maltului si a berii

Autori: DANA-IOANA ION, TINCUTA CONDRUZ, VIOLETA TEODOR, IOANA BRANZARU
Anul aparitiei: 2012
Format 21 x 28
Nr. pagini 104

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.128 sec