Tehnologii generale in industria alimentara fermentativa. Manual prntru clasa a X-a - Domeniul pregatirii de baza: Industrie Alimentara

Tehnologii generale in industria alimentara fermentativa. Manual prntru clasa a X-a - Domeniul pregatirii de baza: Industrie Alimentara
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Altele
16,79 lei
20,99 lei (-20,01%)
Promoția expiră la 31.12.2016
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 4 zile lucratoare

DESCRIERE

Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara in vigoare si se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru filiera Tehnologica, profilul Resurse naturale si protectia mediului, domeniul pregatirii de baza Industrie alimentara.




Numar pagini: 80
Anul aparitiei: 2012
Autori: Ana Daniela Cristea, Iuliana Leustean, Mihaela Gheorghiu, Carmen Popescu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.115 sec