Testament. Cuvinte de folos

Testament. Cuvinte de folos
-10%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Religie
Preț: 9,00 lei
10,00 lei (-10%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Parintele Arsenie Papacioc este unul dintre cei mai mari duhovnici pe care neamul romanesc i-a avut in secolul XX si la inceputul secolului XXI. In cartea de fata sunt adunate cateva interviuri in care parintele vorbeste despre importanta marturisirii dreptei credinte in aceste vremuri de apostazie.Cei care nu l-au cunoscut pe parintele fata catre fata se vor bucura sa se hraneasca din cuvintele sale, pline de putere. Iar cei care l-au cunoscut vor avea bucuria de a-l regasi, regasindu-i cuvintele.

Testamentul sau e simplu, si l-a repetat de sute si poate de mii de ori in fata multimii de pelerini veniti sa ia binecuvantare. E vorba de indemnul de a apara Ortodoxia fara teama, si daca este nevoie chiar cu pretul vietii…

Cartea Testament– Cuvinte de folos contine mai multe interviuri cu parintele Arsenie Papacioc. Tema principala este marturisirea credintei ortodoxe. Titlul volumului, Testament, a pornit chiar de la titlul unuia dintre interviuri, luat cu mai mult de trei ani inainte de trecerea parintelui la Domnul (Din testamentul parintelui Arsenie Papacioc–„Moartea nu inseamna moarte”).

S-a respectat oralitatea stilului parintelui. Ideile care se repeta au fost lasate ca atare tocmai pentru ca arata o preocupare deosebita a parintelui fata de subiectele abordate.

Format 10x17.5 cm
160 pagini

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.110 sec