TESTE DE BIOLOGIE clasa a V-a

TESTE DE BIOLOGIE clasa a V-a
-15%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Generalitati
Preț: 10,20 lei
12,00 lei (-15%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

TESTE DE BIOLOGIE clasa a V-a. Lucrarea de fata este structurata pe capitole, in ordinea studierii lor, conform programei scolare in vigoare si cuprinde itemi care reprezinta esenta unei lectii sau unui grup de lectii.
Prin raspunsurile date la intrebari, prin efectuarea desenelor cerute, prin completarea schemelor si a tabelelor elevii au posibilitatea sa-si verifice informatiile acumulate pe durata intregului an scolar.
Reprezinta un excelent auxiliar care vine atat in ajutorul elevilor, pentru care cunoasterea si invatarea devin stfel mai atragatoare, dar si in sprijinul profesorilor spre a-si autoevalua permanent activitatea.

Autori: Geluta Golesteanu, Gabriela Corina Kodzabasija, Elena Encut
Nr.pag:64

REVIEW-URI

Rating general
5
2 review-uri
5 stele
2
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
Sunt profesor de biologie si am comandat anul trecut pentru doua clase aceasta lucrare. Am fost deosebit de multumita de conceptia lucrarii iar de copii ce sa va zic .... abia asteptau sa le dau sa rezolve excercitiile. Ii incanta faptul ca scriau direct pe carte si ca aveau posibilitatea sa-si corecteze lucrarile intre ei. Un aspect important: fasciculul cu raspunsurile l-am oprit la laborator si li-l dadeam doar cand isi corectau intre ei lucrarile. Si anul acesta am comandat-o. Imi este de un real folos!
5
o ador am citito iar testele sunt minunate

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.171 sec