TOEFL

TOEFL
-15%
Editura:
Pagini: 512 pagini + CD-ROM
Categoria: Exercitii, texte
Preț: 54,74 lei
64,40 lei (-15%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Destinata obtinerii unor punctaje mari atat la testele pe calculator, cat si la cele pe hartie, cartea va ajuta sa va imbunatatiti cunostintele de limba engleza, sa rezolvati mai rapid testul si sa invatati strategii pentru promovarea testului.

Partea 1, "The Test of English as a Foreign Language", va ofera informatii actualizate despre ambele formate ale testului.

Partea a 2-a, "Sample Questions and Test-Taking Strategies", include intrebari model, strategii de promovare a examenului si ilustrari ale modului cum apar intrebarile testului pe ecranul unui calculator.

Partea a 3-a, "Six Practice TOEFL Tests", este compusa din sase teste practice cu durata normala.

Partea a 4-a, "Tapescripts for Practice Tests", va ofera transcrierile pentru sectiunile de Listening ale testelor practice.

Desi testul TOEFL pe calculator introduce un format nou de testare si are cateva tipuri noi de intrebari, cunostintele de limba engleza necesare sustinerii testului TOEFL pe calculator sunt, in principal, aceleasi ca si cele necesare versiunii pe hartie a testului.

Aceasta carte si CD-ROM-ul anexat va vor ajuta in pregatirea dvs., familiarizandu-va cu intrebarile testului si cu noul sau format, ajutandu-va, in acelasi timp, sa va imbunatatiti cunostintele de limba engleza, necesare obtinerii unui punctaj mare.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Exercitii, texte - Cele mai comentate cărți

Curs de engleza generala
-15%
20,38 lei
23,98 lei (-15,01%)

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.102 sec