Tratat de Medicina Veterinara - Volumul 4

Tratat de Medicina Veterinara - Volumul 4
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 235
Format: 170x240 mm
Categoria: Tratat
Preț: 38,97 lei
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Tratat de Medicina Veterinara - Volumul 4 - Constantin, Nicolae.

"Lucrarea elaborata exclusiv de cadre didactice ale Facultatii de Medicina Veterinara din Bucuresti, se imbogateste acum cu cel de al IV-lea volum al sau. Acesta cuprinde trei sectiuni : Imunologie, Imunopatologie si Bazele toxicologice ale practicii medicale veterinare.

Prin continutul lor, aceste sectiunui integreaza datele clasice ale domeniilor respective cu noutatile specifice rezultate din cercetarile recente, romanesti si internationale, obtinandu-se astfel o lucrare moderna, utila si necesara medicilor veterinari, rezidentilor si studentilor in medicina veterinara. Totodata, actualizarea cunostintelor acumulate in domeniile deosebit de dinamice ale stiintelor care fac obiectul sectiunilor prezentului volum reprezinta si o conditie pentru realizarea conexiunii stiintifice intre continutul stiintific al primelor trei volume ale tratatului si urmatoarele volume ce vor intregi acest tratat.
Speram ca volumul sa se bucure de aceleasi aprecieri favorabile ca si primele trei volume ale tratatului al caror nivel stiintific a fost recunoscut de Academia Romana, in decembrie 2004, prin acordarea Premiului Ion Ionescu de la Brad.”

Prof. univ. Dr. Nicolae Constantin

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.200 sec