Tudor Stancu - Sambata seara si luni dimineata

Tudor Stancu - Sambata seara si luni dimineata
-15%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Romane
Preț: 16,15 lei
19,00 lei (-15%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Romanul Sambata seara si luni dimineata urmareste intamplarile unui grup de tineri ale caror destine se intalnesc in timpul unei scurte vacante intr-o statiune de munte. Acesti tineri afiseaza o mondenitate ostentativa, fie prin practicarea schiului - sport care necesita o substantiala investitie financiara -, fine prin petreceri unde alcoolul se consuma excesiv si sexul se practica fara prejudecati.
Toate acestea sunt de fapt un invelis menit sa ascunda singuratatea, zbuciumul interior al unei existente fara sens si fara tinta, conturate prin rememorari, conversatii si vise. Vor duce insa intamplarile neasteptate cu care se confrunta personajele in aceasta scurta vacanta si imediat dupa aceea la sansa de a se regasi pe sine, de a da un sens existentei fara rost? Vor gasi acesti tineri ceea ce cauta?

Tudor Stancu

Reprezentand a treia generatie de scriitori din familia sa, Tudor Stancu s-a nascut la Bucuresti, unde a urmat cursurile facultatii de Limba si Literatura  Romana. A frecventat pentru un timp sedintele Cenaclului de Luni, condus de Nicolae Manolescu, si a debutat editorial in 1985, in volumul colectiv Proze, Antologie debut, la Editura Albatros, volum primit favorabil de critica literara a vremii. A publicat de asemenea proza si poezie in diverse ziare si reviste: Romania Literara,  Luceafarul, Contrapunct, Ramuri, printre altele.

Nr. de pagini: 120
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Romane

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.102 sec