Vrajeli de buzunar

Vrajeli de buzunar
-10%
Anul publicării: 2008
Categoria: Proza Diversa
Preț: 9,00 lei
10,00 lei (-10%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Asa cum autorul insusi le caracterizeaza, povestirile din volumul Vrajeli (de buzunar) sunt "niste nascoceli noi, care sa inghete lumea, de luat in serios ori in ras, dar cu totul altfel". Actiunea este plasata dupa Revolutie (in perioada asa-zisa "madam Tranzitia"), iar aluziile politice sunt numeroase, atat in ceea ce priveste fostul regim comunist, cat si starea politica de dupa.

Personajul Omicron, mesagerul ceresc, de fapt un alter ego al autorului, este un ghid in cotidian si un observator fidel al realitatilor de orice natura (politice, sociale etc.), este demonul care te tine la curent cu "ordinea" mondiala si, totodata, avand capacitatea de a te transporta in orice moment al istoriei - pentru el, timpul este un fleac -, este demonul scriitorului, un inger decazut, un hibrid, "dublul", care se poate metamorfoza in functie de situatie. Majoritatea personajelor au o latura fantastica, dar ele isi neaga acest statut si au pretentia realitatii.

Acest volum inedit al lui Constantin Toiu, de "bijuterii dialogate", ne infatiseaza o lume redusa la dimensiunea Bucurestiului, analizata cu inteligenta si umor impreuna cu "ingerul de serviciu", o satira la adresa societatii romanesti pre si postrevolutionare.

Nr. de pagini: 216
Anul aparitiei: 2007

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Vrăjeli (de buzunar)
-10%
17,55 lei
19,50 lei (-10%)
Caderea in lume
-10%
9,00 lei
10,00 lei (-10%)

Categorii de carte

Edituri

Transport in Bucuresti

Livrare gratuita in Bucuresti

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.101 sec